Cercar

Inici -> Altres -> Respectant hi guanyam tots

Respectant hi guanyam tots

       L'any 2000 la Policia Local i la seva Escola, varen iniciar un programa de seguretat vial anomenat "Respectant hi guanyam tots" el qual introduīa la formaciķ com element alternatiu a les sancions per infraccions a les normes de trānsit. A canvi de l'assistčncia a una sessiķ de dues hores de duraciķ, els ciutadans que tenguin un māxim de dues denúncies dins del darrer any i aquestes siguin infraccions lleus o algunes de les greus que apareixen al Decret de Batlia regulador, es podran acollir a la condonaciķ (anul-laciķ) d'una de les denúncies.


       L'objectiu general del programa és "el reforį d'actituds de respecte a les normes de trānsit". Per arribar a la consecuciķ d'aquest objectiu, el programa de dues hores de duraciķ es divideix en dues parts:A la primera part s'explica la necessitat de les normes de trānsit i el sentit que té una denúncia per infraccions a aquestes normes.


       A la segona s'explica el paper de la Policia Local en la vigilāncia del trānsit, entre d'altres funcions assignades. S'analitza la problemātica del trānsit a la nostra ciutat, es presenten les dades estadístiques dels nivells d'accidentabilitat, reflexionant sobre la necessitat d'un canvi d'actitud pel que fa al respecte de les normes de trānsit.Bāsicament es tracta de reflexionar sobre la necessitat de respectar les normes per poder evitar els accidents de trānsit.


       Respectant hi guanyam tots.

Data darrera modificaciķ:1 de gener de 2011

© Policia Local Carrer de Son Dameto 1. 07013 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 22 55 00 | Fax: 971 28 40 10
Correu electrōnic: policia@palma.cat